MAASTO JA LIIKUNTATOIMI

Hyvinkään Reserviläisten joukkue voitti 7.5.2011 Salpajotos 2011 reserviläis- ja maastotaitokilpailun.


Kriisitilanteessa tai sota-ajan tehtävissä toimiminen vaatii hyvän varustuksen lisäksi myös hyvää ruumiillista ja henkistä kestävyyttä. Niinpä Reserviläisliiton tärkeimpiä viimeaikaisia tavoitteita on ollut reserviläisten kenttäkelpoisuuden parantaminen ja ylläpito.

Reserviläisliitto ja paikalliset yhdistykset järjestävät vuosittain Uudenmaan alueella useita marssi- ja jotostapahtumia, tunnetuin lienee Tuusulassa järjestettävä Kesäyön Marssi. Lisäksi Reserviläisurheiluliitto järjestää erilaisia sotilasurheilukilpailuja.

HyRES järjestää itse seuran sisäisiä ampuma yms. kilpailuja, sekä tukee mahdollisuuksien mukaan jäsenistön osallistumista kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailu -ja liikuntatapahtumiin. Yhdistyksen Liikunta-aliupseerina toimii Ari Vahanen.

HyRES:n liikuntatoiminta jatkuu lauantaina 21.5. Tarjolla on seuran frisbee-golf mestaruuskilpailu. Frisbee-golf kisa alkaa kello 9:45 kokoontumisella Sahanmäen Frisbeegolf radan parkkipaikalla. Kisassa heitetään radan 10 ensimmäistä reikää. Osallistujamäärästä riippuen lähdetään joko vuorotellen ryhmissä ensimmäiseltä reiältä, tai scramblena kolmelta ensimmäiseltä. Osallistua voi joko yksittäisenä kilpailijana tai pari-poolina. Pari poolissa riittää että toinen kilpailija on HyRESn jäsen, toinen voi olla myös ulkopuolinen. Grillilounas virvokkeineen osallistujille, ilmoittaudu kisaan perjantaihin mennessä: liikunta@hyres.fi

DESIGN BY JANNE VÄLIAHDETadmin-login